HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor


Franke: Integraalventiel

Technische vernieuwingen vereenvoudigen de plaatsing van de nieuwste spoeltafelmodellen, maken het werk aan de spoeltafel aangenamer en komen de hygiƫne in de keuken ten goede.

De Integraalafvoer is hygiƫnisch en onderhoudsvriendelijk doordat de afvoeropening direct in de bodem van de bak is geperst. Hierdoor wordt een naad vermeden waarin zich verontreinigingen kunnen afzetten. De voedselresten worden opgevangen door de extra grote uitneembare ventielzeefplug.

Meer info: http://www.franke.beFranke: Onderhoudsrichtlijnen roestvrij staal

De bestendigheid van roestvrij staal is niet alleen afhankelijk van de legeringsamenstelling maar evenzeer van de oppervlaktetoestand: de corrosiebestendigheid verbetert naarmate het oppervak gladder en homogener wordt.

Lees Meer »Franke: Een goede belichting

Indien de mogelijkheid niet bestaat de spoeltafel voor het venster te plaatsen, dient de verlichting te worden geplaatst zodat het licht van boven af op de spoeltafel valt, bijvoorbeeld vanaf het plafond of de muur of van verlichtingselementen welke onder de hangkasten zijn geplaatst.

Lichtinval en belichting moeten in die mate gepositioneerd worden zodanig dat de werkplek volledig verlicht wordt en geen schaduwzones ontstaan. Best plaatst men bijvoorbeeld de spoeltafel voor een venster. Hou wel rekening met de draaibeweging van eventuele venstervleugels die kunnen worden gehinderd door de kraanhals.Franke: Uitzonderlijke toebehoren

Bovenop de basisuitrusting van een spoeltafel is er een veelvoud aan toebehoren beschikbaar, dewelke deze omvormen tot een multifunctioneel werkcentrum. Vlot inzetbare uitrustingen kunnen naar believen, waar nodig, worden ingehaakt of verplaatst.

Snijplanken worden over de bak of het afdruipvlak gelegd en vormen op zich een nieuw stabiel werkvlak. Een geperforeerd roestvrijstalen korfje vervangt de keukenzeef.
Op een geperforeerde schaal kunnen vrieswaren boven het verlek worden geplaatst om te ontdooien of uit te lekken. Na het afwassen kan het bestek te drogen worden gezet in een vaatwerkkorf.