HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor


Novy wordt ambassadeur Beschutte Werkplaatsen

De Kortrijkse kmo Novy krijgt dinsdag de titel “ambassadeur”, die wordt toegekend door de Federatie van Beschutte Werkplaatsen (VLAB). De VLAB bestaat dit jaar 30 jaar en telt 68 leden.

Novy heeft de titel te danken aan zijn veertigjarige samenwerking met De Waak, die met 1.700 medewerkers en 38 miljoen euro omzet de grootste beschutte werkplaats van het land is. Novy en De Waak zijn bovendien buren, wat de langdurige relatie grotendeels verklaart. Maar Novy roemt op zijn beurt zijn toeleverancier voor zijn constructieve aanpak, flexibele inzet, en last but not least voor zijn veelzijdigheid.

De Waak is actief in vijf domeinen : elektronica, metaal & assemblage, conditionering & logistiek, in house operaties en green & clean. Novy – die de betere dampkappen voor keukens produceert – doet een beroep op elk van die expertises. CEO Philippe Baudouin van Novy onderstreept dat De Waak al veertig jaar een betrouwbare partner is, wat in Vlaanderen uitzonderlijk kan worden genoemd. Novy zorgt voor 2 miljoen euro omzet bij De Waak.

Geplaatst in Dampkappen, Keukentoestellen || Comments Off


Eigenschappen van Novy dampkappen

NOVY ontwerpt al sinds jaar en dag dampkappen op basis van de strengste kwaliteitseisen. Technologie, materialen en design vloeien samen tot een hoogstaand product dat de kookdampen in uw keuken efficiënt afvoert. In alle stilte.

Lees Meer »Informatie over dampkappen

Vandaag de dag is het zelfs mogelijk om extra opties te nemen op de dampkap, zodat koken nog prettiger wordt. Enkele voorbeelden: dampkappen die de luchtdichtheid meten door middel van een sensor. Zo zal de dampkap automatisch aan- en uitgaan wanneer de luchtdichtheid niet is zoals ze hoort te zijn. Er zijn ook dampkappen op afstandsbediening of werken ze nog enkele minuten door nadat u ze heeft uitgeschakeld. En dat is nog maar een kleine greep uit het gamma. Lees Meer »Soorten dampkappen

We kunnen de dampkappen onderverdelen in twee grote soorten, die onderling gecombineerd kunnen worden. Dampkappen met afzuigsysteem en dampkappen met circulatiesysteem.

.

Lees Meer »