HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor


Jeroen Meus kookt zijn “dagelijkse kost” in een Dovy keuken!

Vanaf 20 september zet Jeroen Meus elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Daarin bewijst de chef dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Van maandag tot vrijdag inspireert Jeroen je met een gerecht om van te watertanden. Met een waaier aan verse, inlandse producten en met respect voor de seizoenen laat de kok de kijker kennis maken met gevarieerde en inspirerende recepten: van de nationale plat préféré tot een origineel en eigenwijs bord vol smaak.

Jeroen kiest daarbij telkens voor een gezonde bereidingswijze en laat zien hoe je kunt koken voor ieders budget, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Terwijl hij kookt, put hij uit zijn ruime productkennis en ervaring als kok om de kijkers interessante wetenswaardigheden te vertellen over het gerecht in kwestie. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met reportages over de herkomst van de gebruikte ingrediënten en het bourgondische leven van de Vlaming.

Dagelijkse kost is er voor iedereen. Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas en Jeroen gebruikt producten die overal te vinden zijn. Hij kook gewoon een lekkere maaltijd, net zoals honderdduizenden Vlamingen dat elke dag doen.

Cathérine Vandoorne geeft in Avondpost op Radio 2 elke dag een snelklaarrecept. Vanaf 21 september trekt ze op dinsdag en donderdag naar de keuken van Jeroen. Die vertelt dan wat hij die dag zal klaarmaken.

Dagelijkse kost, vanaf 20 september van maandag tot vrijdag en op zondag vanaf 26 september

Meer info over Dovy Keukens

Geplaatst in Keukenfabrikanten || Comments Off


Cochera keukenconcept laureaat Schrijnwerk Award

Cohera keuken

Een vernieuwend concept brengen in de huidige standaard keukenstijlen is geen evidente taak. Ondanks vele nieuwe innovaties en technische vernieuwingen blijven de bestaande keukenopstellingen en stijlen vaak onveranderd.

Voor Cochera staat “een ‘gemetste’ keuken in massieve, brute fronten, maar geen zichtbare stenen, enkel bezetting en aub. geen ‘cassette’ meubeldeurtje” model. En toch… “geen ‘oubollig’ gedoe, maar een strak ogende keuken waarin alle nieuwe technieken zowel op vlak van meubelbeslag als op vlak van kooktechnieken opgenomen zijn.” Lees Meer »K+ keukens @ Cocoon 2008

Net zoals vorig jaar zijn wij ook dit jaar aanwezig op de Brusselse interieurbeurs Cocoon. We zullen er u, samen met een aantal Miele collega’s, wegwijs maken in de wondere wereld van Miele Exclusive.

Wij hebben een stapel gratis inkomkaarten in ons bezit die we graag met jullie delen. Spring even binnen in één van onze showrooms om wat gratis kaarten op te pikken en pikt ‘en passant’ wat interessante keukenideeën mee. :)

Cocoon vindt plaats van 15 tot 23 november in Brussels Expo.K+ Keukens opent een winkel op de Boomsesteenweg

K+ keukens lanceerde enkele jaren terug een gloednieuw winkelconcept dat beantwoordt aan de laatste keukentrends. Na vestigingen in Brussel en Gent, is nu ook Antwerpen aan de beurt. In hun more than a kitchen filosofie staan inspirerende keukenoplossingen en service centraal. De interieurhuisarchitecten creëren er voor elk type klant een ontwerp aangepast aan zijn persoonlijke woonsituatie, stijl, kookgewoonten en budget. Je vindt er zowel moderne als klassieke modellen, gaande van een budgetvriendelijk keukenprojecten tot exclusieve Miele architectuur.Creato keukens : Advies op maat bij u thuis

Een keuken kiezen is geen sinecure. Er bestaan duizenden verschillende modellen en het komt maar al te vaak voor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Creato keukens brengt hier verandering in door kwaliteitskeukens aan zeer scherpe prijzen te leveren. Maar bovenal geeft Creato keukens u advies daar waar het van belang is, namelijk bij u thuis.

Lees Meer »Poggenpohl breidt internationale markt uit met 40 – 60 eigen keukenstudio’s

De Duitse keukenproducent Poggenpohl Möbelwerke GmbH zal in de komende vier jaar nog 40 tot 60 nieuwe, eigen verkoopstudio’s openen. Met name in de grote steden in de VS en Europa wil de firma nieuwe, door het bedrijf zelf gerunde studio’s inrichten. “Poggenpohl is door het duidelijke concept uitstekend voorbereid op een continue groei”, zo vertelde Fredrik Cappelen, president en CEO van de Zweedse Nobia-groep, in Stockholm. Eerder had hij al de verdere uitbreiding van het Duitse dochterbedrijf aangekondigd.

Lees Meer »Zwevende Keuken

In de Design wereld verschijnen er tegenwoordig steeds meer meubelen die niet meer op de vloer rusten en die zo als het ware boven de oppervlakte zweven.

De Italiaanse keukenfabrikant ‘Composit’ introduceert dit principe nu in de keuken met het nieuwste ontwerp ‘Free’. Dit ontwerp onderscheidt zich van andere omdat het vollédig hangend of ‘zwevend’ is, inclusief alle boven en onderkasten! Het merk Composit ontwikkelde hiervoor zelfs een speciaal muur bevestigingssysteem dat vooraf uitvoerig getest werd. Andere opvallende kenmerken zijn onder meer de liftdeuren die uit één stuk zijn.

Lees Meer »Alno MyWay: Gebruikscomfort en ergonomie centraal

Gebruiksgemak en ergonomie zijn vaste uitgangspunten voor Alno in een modern keukendesign.
Zo ontwierp Alno recent 21 vernuftige ideeën, innovaties en details voor nog meer keukencomfort. Ze werden gebundeld in het nieuwe MyWay gamma.

Lees Meer »