HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor


Candy Duo – Vaatwasser en oven in één

candy-duo1Candy pakt het probleem van kleine huishoudens grondig aan met de lancering van de Candy Duo 609 X, een toestel dat de vaatwasser en de oven in één geheel verenigt.

Het aantal keukentoestellen die je standaard in de keuken nodig hebt, het zijn er al heel wat: de koelkast, al dan niet met vriesvak, of een aparte diepvriezer, een oven, een microgolfoven, misschien nog wel een stoomoven, en laat ons zeker de vaatwasser niet vergeten. Wie slechts over een beperkte keukenruimte beschikt, komt dan ook vaak voor een erg moeilijke beslissing te staan … .

Maar Candy biedt de ideale oplossing voor dit probleem. Want met de Candy Duo 609 X haal je twee toestellen in één in huis, het toestel is namelijk opgebouwd uit een vaatwasser (onderaan) en een oven (bovenaan), en dit allemaal in hetzelfde formaat als een standaard vaatwasser.

De multifunctionele oven van de Candy Duo 609 X is uitgerust met moderne, elektronische TouchControl tiptoetsen, die zich op het ergonomisch vormgegeven handvat bevinden, waardoor een erg nauwkeurige temperatuurcontrole mogelijk wordt. Het toestel beschikt over een oveninhoud van maar liefst 39 L en een gemakkelijk te reinigen ‘email’ interieur. Vermogen: 2000 W.

De vaatwasser van dit toestel beschikt over 5 verschillende wastemperaturen en is uitgerust met een innovatief programma dat de consumptie van water en energie minimaliseert tot een verbruik van respectievelijk 0,75 kWh en 9 L per wasbeurt. Het toestel is voorzien van 3 programma’s: Eco Bio 45°C, Delicaat en 32 Minute Fast Cycle.

Wie er graag ook nog een kookplaat bovenop heeft, zal ook bij Candy zijn gading vinden met de Candy Trio, bestaande uit een elektrische, multifunctionele oven, een vaatwasser en een kookplaat met vier kookzones. Daar kan je overigens zelf kiezen uit een gaskookplaat (Candy Trio 501) of een keramische kookplaat (Candy Trio 503).

Bron: http://www.cuizine.be

Geplaatst in Keukentoestellen || Comments Off


Side-by-side koelkasten van Whirlpool, in nieuw design

whirlpool-novaDe side-by-side koelkasten uit de reeks Nova van Whirlpool zien er niet enkel goed uit, ze zijn daarnaast ook voorzien van een aantal technologische hoogstandjes, die je al snel niet meer zult kunnen missen.

Schoonheid doet er wel toe – uiteraard, en al zeker als het om je koelkast, of in dit geval jouw side-by-side koelkast gaat. Want in onze mooi ingerichte keuken horen al even mooie toestellen, en dat zijn de Nova toestellen van Whirlpool gegarandeerd.

Whirlpool goot hun Amerikaanse koelkasten in een strak, gestroomlijnd design met unieke designaspecten, zoals totaal verzonken handgrepen en glanzende panelen in een breed kleurenpallet. Er zijn momenteel vier kleuropties verkrijgbaar: Intense White, Total Black, Infinity Metal en Dark Mirror Glass.

Zoals eerder vermeld zijn deze side-by-side koelkasten ook uitgerust met enkele technologische hoogstandjes. Zo is er de 6th Sense technologie, die continu de temperatuur in het toestel meet en deze afstemt op de hoeveelheid producten die binnenin aanwezig zijn. De temperatuur wordt, nadat de koelkast geopend werd, bovendien tot 5 maal sneller herstelt dan bij een gewoon toestel.

Dankzij Total No Frost en Multiflow hoef je je toestel voortaan niet meer te ontdooien. De koude lucht wordt immers geventileerd in het koel- en diepvriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. Wat een aantal gekende voordelen met zich mee brengt: nooit meer ijs krabben, maar ook meer ruimte in het diepvriesgedeelte en langere bewaartijden.

Daarnaast zijn deze toestellen uitgerust met een antibacteriële filter, die Whirlpool samen met Microban heeft ontwikkeld, en dit om onaangename geurtjes en de vorming van bacteriën tegen te gaan. Natuurlijk hoort hier ook een ijs- en waterdispenser bij, met een waterfilter en een EasyFill systeem om heel gemakkelijk flessen water te kunnen vullen. Dit toestel behoort tot energieklasse A+.

Geplaatst in Keukentoestellen || Comments Off


Novy wordt ambassadeur Beschutte Werkplaatsen

De Kortrijkse kmo Novy krijgt dinsdag de titel “ambassadeur”, die wordt toegekend door de Federatie van Beschutte Werkplaatsen (VLAB). De VLAB bestaat dit jaar 30 jaar en telt 68 leden.

Novy heeft de titel te danken aan zijn veertigjarige samenwerking met De Waak, die met 1.700 medewerkers en 38 miljoen euro omzet de grootste beschutte werkplaats van het land is. Novy en De Waak zijn bovendien buren, wat de langdurige relatie grotendeels verklaart. Maar Novy roemt op zijn beurt zijn toeleverancier voor zijn constructieve aanpak, flexibele inzet, en last but not least voor zijn veelzijdigheid.

De Waak is actief in vijf domeinen : elektronica, metaal & assemblage, conditionering & logistiek, in house operaties en green & clean. Novy – die de betere dampkappen voor keukens produceert – doet een beroep op elk van die expertises. CEO Philippe Baudouin van Novy onderstreept dat De Waak al veertig jaar een betrouwbare partner is, wat in Vlaanderen uitzonderlijk kan worden genoemd. Novy zorgt voor 2 miljoen euro omzet bij De Waak.

Geplaatst in Dampkappen, Keukentoestellen || Comments Off


Waarop letten bij de aankoop van een microgolfoven?

Waarop moet je letten als je een microgolfoven koopt? En wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende types microgolfovens? Wij zorgen voor antwoorden.

Lees Meer »Eigenschappen van Novy dampkappen

NOVY ontwerpt al sinds jaar en dag dampkappen op basis van de strengste kwaliteitseisen. Technologie, materialen en design vloeien samen tot een hoogstaand product dat de kookdampen in uw keuken efficiënt afvoert. In alle stilte.

Lees Meer »Keukentoestellen Novy: Batibouw

Batibouw 2008 is voor Novy de start van een heel bijzonder jaar. In 2008 viert de Belgische fabrikant van dampkappen namelijk haar 100-jarig bestaan. Dit wordt gevierd met een nieuwe mediacampagne, een nieuwe catalogus en een nieuwe website. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de nieuwe producten. Dit jaar wordt het gamma met een aantal opmerkelijke nieuwigheden uitgebreid.

Lees Meer »Wijnkasten worden populair

Wijnkasten zijn een handige oplossing voor het opslaan van bewaarwijnen.

Specialisten zoals EuroCave, krijgen momenteel steeds meer concurrentie van grote merken voor huishoudtoestellen (zoals: Liebherr of Gaggenau). Vanuit hun ervaring met koelinstallaties pakken zij uit met oplossingen tegen meer haalbare prijzen.

Compacte modellen, temperatuur- en bewaarkasten passen tegenwoordig ook in inbouwkeukens. Gezien hun beperkte inhoud, blijven ze echter een zware investering.Falcon: Good Housekeeping accreditatie

Falcon heeft iets te vieren: we zijn de eerste fabrikant van fornuizen met meer ovens die de prestigieuze Good Housekeeping accreditatie ontving.

De Good Housekeeping accreditatie is een door velen felbegeerde onderscheiding. Het keurmerk wordt uitsluitend toegekend na het geslaagd doorlopen van een hele serie strenge kwaliteitstesten van consumentenproducten. Deze testen zijn ontwikkeld met in gedachte de wensen van de consument. Ze worden uitgevoerd door een team gespecialiseerde onderzoekers. Falcon bracht de Excel 110 en de Classic Deluxe in. Met beide fornuizen slaagden we voor alle onderdelen van de test en kregen we het keurmerk toegekend.

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »


Hotpoint-Ariston brengt stijlvol comfort in de keuken

Hotpoint-Ariston voegt drie keukenapparaten toe aan de Experience-lijn, die gemak en kwaliteit brengen in elke stijlvolle keuken: een stoomoven, een inbouwkoffiemachine en een uiterst compacte oven.

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »


Franke verwent liefhebbers van hedendaagse keukens

Franke heeft met Zedex en Admiral twee nieuwe spoeltafels op de markt gebracht. De ene is zuiver van vormgeving, de andere is een toonbeeld van functionaliteit.

Lees Meer »