HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor


Falcon: Good Housekeeping accreditatie

Falcon heeft iets te vieren: we zijn de eerste fabrikant van fornuizen met meer ovens die de prestigieuze Good Housekeeping accreditatie ontving.

De Good Housekeeping accreditatie is een door velen felbegeerde onderscheiding. Het keurmerk wordt uitsluitend toegekend na het geslaagd doorlopen van een hele serie strenge kwaliteitstesten van consumentenproducten. Deze testen zijn ontwikkeld met in gedachte de wensen van de consument. Ze worden uitgevoerd door een team gespecialiseerde onderzoekers. Falcon bracht de Excel 110 en de Classic Deluxe in. Met beide fornuizen slaagden we voor alle onderdelen van de test en kregen we het keurmerk toegekend.

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »


Hotpoint-Ariston brengt stijlvol comfort in de keuken

Hotpoint-Ariston voegt drie keukenapparaten toe aan de Experience-lijn, die gemak en kwaliteit brengen in elke stijlvolle keuken: een stoomoven, een inbouwkoffiemachine en een uiterst compacte oven.

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »


Falcon: De bestseller overtroffen

Classsic DeluxeDe Classic was al een topper onder de vrijstaande fornuizen. Nu is hij zelfs nog beter. Dit komt door aanpassingen waardoor u eenvoudiger en sneller kookt en dit allemaal met behoud van de zo bewonderde klassieke styling.

De nieuwe Classic Deluxe heeft karaktervolle zwaardere handgrepen en regelknoppen en loopt voorop met de nieuwste ontwikkelingen van de Rangemaster, zoals de Multi-zone kookplaat, de uitschuifbare grill en het Rapid Response systeem.

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »


Falcon overtreft zichzelf

ExcelOnze divisie voor onderzoek en ontwikkeling in Leamington Spa heeft zichzelf beslist overtroffen met de ontwikkeling van Excel, het meest veelzijdige product ooit door Falcon geïntroduceerd.

Het magnifieke nieuwe design kent 2 grote ovens – een multifunctionele en een heteluchtoven – en verscheidene nieuwe functies, waaronder:

Lees Meer »

Geplaatst in Ovens || Geen Commentaren »