HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor
Philips presenteert keuken van de toekomst

Nov 12 , 2008

philips-kitchenKoken maar ook wijn koelen doe je straks op de keukentafel. Het woord keukentafel kun je in de Green Cuisine (’Groene Keuken’) van Philips wel heel letterlijk nemen. Alles draait namelijk om de tafel, zo bleek vandaag tijdens de presentatie op het Simplicity Event in Moskou. Het is een werk- en kookblad ineen. Dankzij sensors kun je op elke willekeurige plek op tafel een waterkoker of pan zetten. De tafel is eigenlijk een groot fornuis geworden. Via ‘touch sensitive LED panels’ regel je de warmte. Ook kun je zo de temperatuur van het kraanwater bepalen. En zelfs het koelen van wijn behoort tot de mogelijkheden van deze toekomstkeuken. Al het groente- en fruitafval verdwijnt bovendien in een compostunit onder het werkblad, wat het weer mogelijk maakt om op tafel kruiden te laten groeien. Philips verwacht dat dit concept binnen 3 tot 5 jaar beschikbaar komt.

Geen commentaren toegelaten .