HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor
Side-by-side koelkasten van Whirlpool, in nieuw design

Jul 1 , 2010

whirlpool-novaDe side-by-side koelkasten uit de reeks Nova van Whirlpool zien er niet enkel goed uit, ze zijn daarnaast ook voorzien van een aantal technologische hoogstandjes, die je al snel niet meer zult kunnen missen.

Schoonheid doet er wel toe – uiteraard, en al zeker als het om je koelkast, of in dit geval jouw side-by-side koelkast gaat. Want in onze mooi ingerichte keuken horen al even mooie toestellen, en dat zijn de Nova toestellen van Whirlpool gegarandeerd.

Whirlpool goot hun Amerikaanse koelkasten in een strak, gestroomlijnd design met unieke designaspecten, zoals totaal verzonken handgrepen en glanzende panelen in een breed kleurenpallet. Er zijn momenteel vier kleuropties verkrijgbaar: Intense White, Total Black, Infinity Metal en Dark Mirror Glass.

Zoals eerder vermeld zijn deze side-by-side koelkasten ook uitgerust met enkele technologische hoogstandjes. Zo is er de 6th Sense technologie, die continu de temperatuur in het toestel meet en deze afstemt op de hoeveelheid producten die binnenin aanwezig zijn. De temperatuur wordt, nadat de koelkast geopend werd, bovendien tot 5 maal sneller herstelt dan bij een gewoon toestel.

Dankzij Total No Frost en Multiflow hoef je je toestel voortaan niet meer te ontdooien. De koude lucht wordt immers geventileerd in het koel- en diepvriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. Wat een aantal gekende voordelen met zich mee brengt: nooit meer ijs krabben, maar ook meer ruimte in het diepvriesgedeelte en langere bewaartijden.

Daarnaast zijn deze toestellen uitgerust met een antibacteriële filter, die Whirlpool samen met Microban heeft ontwikkeld, en dit om onaangename geurtjes en de vorming van bacteriën tegen te gaan. Natuurlijk hoort hier ook een ijs- en waterdispenser bij, met een waterfilter en een EasyFill systeem om heel gemakkelijk flessen water te kunnen vullen. Dit toestel behoort tot energieklasse A+.

Geen commentaren toegelaten .