HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor
Candy Duo – Vaatwasser en oven in één

Jul 6 , 2010

candy-duo1Candy pakt het probleem van kleine huishoudens grondig aan met de lancering van de Candy Duo 609 X, een toestel dat de vaatwasser en de oven in één geheel verenigt.

Het aantal keukentoestellen die je standaard in de keuken nodig hebt, het zijn er al heel wat: de koelkast, al dan niet met vriesvak, of een aparte diepvriezer, een oven, een microgolfoven, misschien nog wel een stoomoven, en laat ons zeker de vaatwasser niet vergeten. Wie slechts over een beperkte keukenruimte beschikt, komt dan ook vaak voor een erg moeilijke beslissing te staan … .

Maar Candy biedt de ideale oplossing voor dit probleem. Want met de Candy Duo 609 X haal je twee toestellen in één in huis, het toestel is namelijk opgebouwd uit een vaatwasser (onderaan) en een oven (bovenaan), en dit allemaal in hetzelfde formaat als een standaard vaatwasser.

De multifunctionele oven van de Candy Duo 609 X is uitgerust met moderne, elektronische TouchControl tiptoetsen, die zich op het ergonomisch vormgegeven handvat bevinden, waardoor een erg nauwkeurige temperatuurcontrole mogelijk wordt. Het toestel beschikt over een oveninhoud van maar liefst 39 L en een gemakkelijk te reinigen ‘email’ interieur. Vermogen: 2000 W.

De vaatwasser van dit toestel beschikt over 5 verschillende wastemperaturen en is uitgerust met een innovatief programma dat de consumptie van water en energie minimaliseert tot een verbruik van respectievelijk 0,75 kWh en 9 L per wasbeurt. Het toestel is voorzien van 3 programma’s: Eco Bio 45°C, Delicaat en 32 Minute Fast Cycle.

Wie er graag ook nog een kookplaat bovenop heeft, zal ook bij Candy zijn gading vinden met de Candy Trio, bestaande uit een elektrische, multifunctionele oven, een vaatwasser en een kookplaat met vier kookzones. Daar kan je overigens zelf kiezen uit een gaskookplaat (Candy Trio 501) of een keramische kookplaat (Candy Trio 503).

Bron: http://www.cuizine.be

Geen commentaren toegelaten .