HOME Home Hallo keukenprofessional, U kan hier inloggen

Artikel Zoeken

Categorieën

Sponsor
Jeroen Meus kookt zijn “dagelijkse kost” in een Dovy keuken!

Feb 21 , 2011

Vanaf 20 september zet Jeroen Meus elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Daarin bewijst de chef dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Van maandag tot vrijdag inspireert Jeroen je met een gerecht om van te watertanden. Met een waaier aan verse, inlandse producten en met respect voor de seizoenen laat de kok de kijker kennis maken met gevarieerde en inspirerende recepten: van de nationale plat préféré tot een origineel en eigenwijs bord vol smaak.

Jeroen kiest daarbij telkens voor een gezonde bereidingswijze en laat zien hoe je kunt koken voor ieders budget, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Terwijl hij kookt, put hij uit zijn ruime productkennis en ervaring als kok om de kijkers interessante wetenswaardigheden te vertellen over het gerecht in kwestie. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met reportages over de herkomst van de gebruikte ingrediënten en het bourgondische leven van de Vlaming.

Dagelijkse kost is er voor iedereen. Ingewikkelde keukentermen komen er niet aan te pas en Jeroen gebruikt producten die overal te vinden zijn. Hij kook gewoon een lekkere maaltijd, net zoals honderdduizenden Vlamingen dat elke dag doen.

Cathérine Vandoorne geeft in Avondpost op Radio 2 elke dag een snelklaarrecept. Vanaf 21 september trekt ze op dinsdag en donderdag naar de keuken van Jeroen. Die vertelt dan wat hij die dag zal klaarmaken.

Dagelijkse kost, vanaf 20 september van maandag tot vrijdag en op zondag vanaf 26 september

Meer info over Dovy Keukens

Geen commentaren toegelaten .